14 apró dolog, amivel a hétköznapokban is megcsillan a szerelem

Sok pici bizonyíték, amit sokszor észre sem veszünk, pedig ott van minden tettünkben, gondolatunkban, minden pillanatunkban.

A szerelem lángoló, a szerelem vakká tesz, a szerelem mindent legyőz. És még sorolhatnánk, hogy mi mindent tesz a mindent elsöprő érzés. Ám vannak olyan pici, apró mozzanatok, amik nem látványosak, amik nem kirívóak, ám mégis ezek teszik teljessé, valóssá ezt az érzést. Mert a szerelem a hétköznapokban is bizonyít. Egy gesztussal, egy figyelmességgel, egy odaadó cselekedettel, egy mosollyal. Íme 14 újabb dolog, amit természetesnek veszünk a napi rohanásban, pedig jó lenne egy kicsit lassítani és kiélvezni ezeket is.

Sokszor utólag értékeljük, hogy a másik velünk örül, vagy ha betegek vagyunk, ápol, hogy igyekszik megismerni azt amit mi szeretünk, hogy édes az álom mellette, hogy belátja, nekünk is lehet igazunk, hogy szebbnek lát minket, hogy a hibáinkat is elfogadja, vagy milyen jó dolog, mikor rájövünk, hogy a legegyszerűbb pillanatban is szeretni való, hogy tudunk mindenféléről beszélni, és nem gond neki, ha órákig kell várnia ránk, vagy milyen jó érzés, ha figyelmesen a vállunkra teríti a kabátját… Ugye, mennyi apróság, mennyi sokszor észre sem vett momentum?

asp_620_love1 asp_620_love2

Gondoskodni a másikról, ha beteg…

asp_620_love3

Megtanulni szeretni, amit a másik szeret…

asp_620_love4

Szép álmokat!

asp_620_love5

“Oké, te nyertél!”

asp_620_love6

“Te vagy a legjobb!”

asp_620_love7

Szeretni attól függetlenül, mennyit változik a másik az idők során

asp_620_love8

Akkor is gyönyörűnek tartani, ha a leghétköznapibb tevékenységeket végzi

asp_620_love9

Mindenről tudsz beszélni vele…

asp_620_love10

Megvédeni bármitől és bárkitől

asp_620_love11

Türelem…

asp_620_love12 asp_620_love13 asp_620_love14

(forrás: szeretlekmagyarorszag)

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!