A világ TOP10 legmenőbb szelfije

Ma­nap­ság a szelfi­zés szinte hob­bivá vált. Minél őrül­tebb és ext­ré­mebb hely­zet­ben fo­tó­zod magad, annál jobb. Íme, a nagy­vi­lág el­ké­pesztő képei. Neked van ha­sonló a fo­tó­al­bu­mod­ban?

Egyesek extrém helyeken fotóztak, míg mások Rocky Balboával. Neked melyik a kedvenced?

1. Ez a férfi fogott egy jetpacket, beöltözött kapitánynak, és egy amszterdami csatornában pózolt a magasban. Persze a show-hoz egy hajókormány is dukált. Képéért megkapta 2015 legjobb szelfije “kitüntetést.”

620x0

2. A forgatási szünetben a zombik is megszelídülnek és mindig kaphatók egy kis fotózásra. Norman Reedus egyébként a Walking Dead sorozat legnagyobb szelfikirálya.

620x0 (1)

3. A fiatal srác annak ellenére, hogy Erzsébet királynőt körülvették az ideges testőrei, belépett a királynő elé, és készített gyorsan egy képet. Bár homályos lett, nem próbálkozott újra.

620x0 (2)

4. Az egyik leghíresebb szelfi, amit mostanában már biztosan láttál, az Micheal Fletcheré, testvéréé és az amerikai sasé. A két kanadai srác éppen vadászott, amikor sikerült lencsevégre kapni a nem mindennapi vadállatot.

620x0 (3)

5. Hogyan is lehetne ünnepelni a Star Trek 20. évfordulóját, ha nem így? Menő!

620x0 (4)

6. Ha egyedül találnád magad egy repülőn, a legjobb szórakozás, ha minden széken csinálsz egy képet, természetesen magadról!

620x0 (5)

7. Évente több ezer turista látogat el a philadelphiai múzeumhoz, hogy kövesse Rocky Balboa lépteit, aki a filmben itt edzett. De keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy összefusson itt Sylvester Stalonnéval, aki Rockyt alakította.

620x0 (6)

8. Ritka, hogy Paul McCartney ücsörög a fagyizó előtt egy padon. Örökítsd meg!

oszelfik3_oddee

9. Szelfiztél már a pápával?

620x0 (7)

10. És egy aktív vulkánon, izzasztó hőségben, lávával a nyomodban?

620x0 (8)

(forrás: ripost)

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!