Az igazán ciki: anyukája pofozta fel a tüntetőt

Hétvége óta áll a bál az egyesült államokbeli Baltimore városában Freddie Gray halála miatt. A fiút április 12-én vették őrizetbe és miközben elszállították, a nyaka eltört, és gerincsérülést is szenvedett, majd sérüléseibe egy héttel később belehalt.

Azóta a keleti parti város lángokban áll, éjszakára már kijárási tilalmat rendeltek el, és az afroamerikai közösségek próbálják kideríteni, mi történt Gray-jel. Tüntetők ezrei vonultak utcára, ám közülük egy fiút élő egyenes adásban égetett le édesanyja. A maszkos srácot ugyanis egyik pillanatról a másikra felismerte édesanyja, aki pár jól irányzott pofonnal megpróbálta lebeszélni gyermekét a további lázadástól. Az anya kérlelhetetlennek tűnt, és a Daily Dot felvételei szeretei folyamatosan azt mondogatta fiának, hogy teljesen feleslegesen randalírozik és tör-zűz az utcán, mert ezt a háborút nem itt kell megnyerni.

Azt nem tudjuk, hogy a fiú végül hazatért-e anyukájával a szülői házba, de annyi biztos, hogy ha a rend őrei nem is, de a mama meg tudta őt fékezni.

 

 

Kommentek

Kapcsolódó cikkek