Megharapott egy rendőrt a világ leghülyébb nevű embere

A fura nevű ember furán is viselkedik: megharapott egy rendőrt, majd tollal próbálta meg leszúrni.

Egy 34 éves férfi egészen különleges nevet visel: Beezow Doo-doo Zopittybop-bop-bop. Valóban így hívják, ez szerepel a jogosítványában és az útlevelében is.

Beezow Doo-doo Zopittybop-bop-bop Amerikában, Washington államban él. Arrafelé nem nagyon szabályozzák le, hogy ki milyen nevet adhat gyerekének, sőt akár saját maga is vehet fel más nevet. Nem igazán értik, hogy lehetséges, hogy más országokban – mint nálunk is – külön listából lehet csak kiválasztani, hogy hogyan hívhatnak valakit.

A férfi, akit Jeffrey Wilschke-nek hívtak, 2011-ben változtatott nevet.

A korábban hajléktalan, magát depressziósnak tartó férfi a hírek szerint kissé “bogaras”. Most például megharapott egy rendőrt, majd tollal próbálta meg leszúrni. Az áldozatát kórházba kellett szállítani, több öltéssel varrták össze a fején keletkezett sebet. Korábban voltak kábítószeres ügyei is, többször letartóztatták már. De vádolták már zaklatással és rongálással is – írta aHuffingtonpost.

Furcsa nevét viszont meg tudja magyarázni. A “Beezow” az univerzum végtelen szeretetét jelenti, és a tudat ehhez való, robbanásszerű kapcsolódását. A “Doo-doo” a mindennapi élet küzdelme azzal a tudattal, hogy a szeretet káoszt hordoz magában. A “Zoppitybop-bop-bop” pedig a küzdelem eredménye, ami gyakran ironikus, főleg azért, mert minden élet vége halál – írta az Index.

(forrás: szeretlekmagyarorszag)

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!