Mit mondanak az ajkaid a személyiségedről?

Mit mondanak az ajkaid a személyiségedről?

szajak

Ha a felső ajkad előrébb nyúlik…

A tükör előtt vizsgálva a vonásaidat egyszerűbb lesz kitalálni, hogy melyik ajkad áll előrébb. Természetesen egy barátodat vagy családtagodat is megkérheted, hogy segítsen neked ebben. Ez azonban csak a természetes ajkakra érvényes. Ha szilikon van az ajkaidban, az nem ad valósághű leírást. Tehát ha többé-kevésbé egyértelmű, hogy a felső ajkad nyúlik előrébb, akkor az annyit jelent, hogy egyenes és őszinte személyiséggel bírsz. Utálod a hazugságokat, ezért te nem is gyakorlod azt a szeretteiden, valamint másoktól sem vársz hazugságot. Emiatt sokszor naivitással állsz a dolgokhoz, és elhiszel mindent, amit mondanak neked.

Sokan talán azt hiszik, hogy butus vagy emiatt, azonban meglepődnének, mire képes az agyad. Sokan szeretnek a jó szíved miatt. Barátaid és a segítségre szorulók mindig számíthatnak rád. Élvezed az életed, úgy élsz mindennap, mintha az lenne az utolsó. Nincs semmi, amit megbánnál. Még ha hibázol is, nem kudarcnak éled meg, hanem egy jó leckének az élettől, ami majd segít jobb emberré válni. Sokan irigylik a mosolyod, ami mindig ott ragyog az arcodon. A pozitív embereket pedig folyton vonzod magadhoz, ezért is van rengeteg barátod.

Ha az alsó ajkad nyúlik előrébb…

Amennyiben ez igaz rád, akkor te is a megfigyelők csoportjába tartozol. Néha hallgatag vagy, és szereted tanulmányozni a körülötted lévő emberek reakcióját, és gondolkodását. Tökéletes gondolatolvasó vagy. Képes vagy kitalálni, hogy mi valakinek a következő mozdulata, csupán a reakciójából megítélve. Az elméd hihetetlenül éles, ezért nagyon jól tudsz emberekkel együtt dolgozni, különösképpen ha a munka jó kommunikációs és meggyőzőkészséget igényel, mint például egy üzleti menedzser.

Ezenfelül jó író is vagy. A tisztán fogalmazás és a sokatmondó beszéd az erősségeid közé tartozik. Az emberek figyelmesen hallgatják végig a mondanivalódat. Ezért is fordulhatsz az írás felé. A szavaid el fognak érni sok emberhez a világban. Szintén nagyon jó az emlékező tehetséged, ami a megfigyelő memóriádnak köszönhető.

Néha talán kicsit magányosnak érezheted magad. Jobb szereted magad  körülvenni tényekkel, könyvekkel, és tapasztalatokkal, mint emberekkel. Legyél viszont kicsit pozitívabb, hiszen a világ nem egy ellened szőtt összeesküvés elmélet. Az életet élvezni kell, még a gondolkodóknak is. Meg kell tanulnod, hogyan kapcsold ki az agyadat, és hogyan élvezd az élet apró örömeit.Kommentek

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!