Ők a világ legcsúnyább kutyái – Képek

Ha tö­ké­le­tes társra vágysz, le­gyen ku­tyád! Cso­dás érzés, hogy min­dig vár rád va­laki ott­hon, és ki­csat­tanó öröm­mel fogad. De mi tör­té­nik akkor, ha tiéd a világ leg­ron­dább ku­tyája? Semmi. Imá­dod, és mo­so­lyogsz az el­ször­nyedő te­kin­te­te­ken a park­ban!

Ezekre a kis kedvencekre talán senki nem mondja, hogy szépek, de némelyiket joggal nevezhetjük cukinak. Viszont a legtöbbel biztosan nem szeretnénk találkozni egy sötét sikátorban éjszaka, de lehet, hogy nappal sem. Szerencsére a gazdik imádják őket!

620x0

1. Sam olyan, mintha a legdurvább rémálomból lépett volna elő. Kaliforniában kétszer is megnyerte a Világ legrondább kutyája címet. A látszat ellenére bújós, kedves kutya volt. Sajnos 2005-ben rákban elpusztult, gazdája nagy bánatára.

620x0 (1)

2. Munchkin is rengeteg díjjal büszkélkedhet csúnya kategóriában. Megállapíthatatlan fajtájú, rejtély, hogyan jött létre ez a csodás kombináció. Mindenesetre hatalmas jelenség, amikor belép a szobába, minden szem rá szegeződik. A varázslatos látvány mellé társul, rövid orra miatt némi röfögés is. Imádnivaló!

3. Ugnak olyan arca van, amit csak egy anya képes szeretni. Szerencsére egy család beleszerettet a menhelyen és boldog otthonra lelt.

620x0 (2)

620x0 (3)

4. Miss Ellie 17 éves korában nyerte el a rangos díjat, és ekkor került be a média őrült világába.

5. Elwooddal is viccet űzött a sors, kínai meztelen kutya és csivava keverék. Nem vagyok benne biztos, hogy éjfél után meg merném etetni.

620x0 (4)

620x0 (5)

6. Hubble Nagy-Britanniában, egy menhelyen élt, amikor megnyert egy ronda kutyáknak meghirdetett versenyt. Azóta már egy szertő család tagja.

620x0 (6)

7. Rascal egy igaz nyertes család leszármazottja. Szülei, nagyapja és dédapja is elnyerték a Világ legrondább kutyája címet.

620x0 (7)

8. Pabst azon kevés ebek közé tartozik, akik képesek voltak legyőzni a sok meztelen, bóbitás, ronda kutyákat a versenyben. a boxer keveréket egy olcsó sörről nevezték el, mert olyan pofája, mintha savanyú sört ivott volna.

620x0 (8)

9. Abby hercegnő egy csivava, akinek rendellenesen fejlődött a gerince, ezért ilyen a tartása. Emellett folyamatosan hunyorít is.

Forrás: Ripost

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!