Sokkoló! Maszturbált majd kenyeret sütött belőle a nő!

Ennél bi­zar­rabb ke­nyér­sü­tés­ről ebben az évben már nem hal­lasz. És ami még sok­ko­lóbb: a fél világ őt ün­nepli…

Előre szólunk: ha gyenge a gyomrod vagy az idegzeted, akkor ezt a cikket inkább ne olvasd tovább. Egy feminista blogger ugyanis döbbenetes módját választotta a kenyérsütésnek. És talán még enyhe a döbbenetes jelző.

Zoe Stavri úgy döntött, hogy élesztőként fogja használni hüvelygombáját. Fogta a vibrátorát, kielégítette magát, aztán szépen kenyérsütéshez hasznosította a rárakódott váladékot. Mindezt pedig dokumentálta is a neten.

620x0 (18)

Az első lépések a kovász elkészítésével kezdődtek, és persze ez volt a lényeg, hiszen ebbe került a kényes anyag. A nő azt tapasztalta, hogy a kísérlet működik.

A hajmeresztő ötletre és a meglepően jó végeredményre sok elismerő reakció érkezett. Volt, aki egyenesen forradalmi ötletnek gondolta, mások lenyűgözőnek találták. És természetesen szép számmal akadtak, akiknél mindez már kiverte a biztosítékot. Íme a női testből “fogant” kenyér!

620x0 (19)

A szakemberek azonban óva intenek mindenkit, aki követni szeretné a példáját. Mint mondják, nem szabadna olyan ételt fogyasztanunk, mely emberi genetikai anyagot tartalmaz. A hüvelyben található baktériumok és gombák pedig ártalmasak lehetnek az egészségre.

Forrás: Ripost

 

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!