Csupán 12 perc naponta, és a lábaid ellenállhatatlanok lesznek! Ezek a gyakorlatok mindenkit fittebbé varázsolnak!

A csípő és a combok a legkényesebb területek egy nő testén, amelyekről igen nehéz eltávolítani a plusz felesleget. Szóval a tavasz nem a legalkalmasabb időpont arra, hogy elkezdjük a fogyást.

Ha el szeretnéd távolítani az extra zsírt a külső és belső combjaidról, akkor három dologra lesz szükséged: szabályozni a napi kalória bevitelt, rengeteg vizet inni, és elkezdeni az edzéseket.

formal

A jó hír az, hogy nem is lesz szükség arra, hogy elmenj ehhez az edzőterembe. Ez a cikk komplex gyakorlatokról szól, amiket otthon is könnyen el tudsz végezni. Csupán 12 percet vesz igénybe naponta, hogy mínusz 1 centimétert lefaragj a csípődből és a combjaidból 1 hét alatt. Természetesen nem egyszerű, de a végén nagyon boldog leszel az eredménytől.

Rendszeresen és minden egyéb eszköz segítsége nélkül végezheted ezeket a gyakorlatokat. 30 másodpercig végezz minden feladatot. Habár viccesnek tűnhetnek majd, tényleg működnek. Próbáld ki te is, hiszen már több mint ezreknek hozott sikert.

Plié guggolások

Lábfejek kifelé, térdek nyitottak, csípő lent. Ebben a testhelyzetben pliézz, azaz végezz lábhajlításokat! A fenekedet próbáld magad alá szorítani. A kezedet mindegy, hogy hogyan tartod. A központodat pedig tartsd végig középen.

Oldalra lendítés

Csinálj láblendítéseket előre, majd mikor az elülső lábad érinti a földet, ereszd le a tested, hátranyomva a csípődet, és hajlítva a térdedet. Végzed el mindkét lábaddal a gyakorlatot!

Guggolás és kirúgás

Végezz guggolásokat és kirúgásokat. Nincs szükség arra, hogy felemeld a lábadat teljesen. A kezedet természetesen tartsd, ahogy jólesik. Tartsd elöl a központodat.

Deszkás ugrások

Végezz ugrásokat terpeszállásban. Minél mélyebben süllyesztesz, annál hatékonyabb a gyakorlat. A karjaidat nyújtsd előre!

Belső lábemelés

Feküdj le a földre oldalfekvésben, majd emeld fel a lábadat nyújtva, miközben spiccelsz. Mindkét oldalon végezd el a gyakorlatot 30 másodpercen keresztül.

Lábkörzések

Maradj ugyanebben a testhelyzetben. A felül lévő lábadat emeld fel és csinálj vele körzéseket. A lábfejeddel végig spiccelj. Miután mindkét lábaddal megcsináltad, végezd el ugyanezt a gyakorlatot csak a másik irányba.

Külső lábemelések

Maradj ugyanebben a pozícióban, emeld fel a csípődet az oldaltartáshoz. 30 másodpercen keresztül tartsd meg ezt a pozíciót, és csináld meg ugyanezt a másik oldallal is.

Tűzcsap

Helyezkedj el a földön térdelőtámaszban, a kezedet vállszélességben tedd le. A hátadat tartsd egyenesen, és végezz kirúgásokat jobb oldalra, spiccelve. Majd végezd el a gyakorlatot a másik lábaddal is.Csupán 12 perc naponta, és a lábaid ellenállhatatlanok lesznek! Ezek a gyakorlatok mindenkit fittebbé varázsolnak!

Related posts