Nincs több ránc és megereszkedett bőr az arcodon! Csak két hozzávaló kell!

Ahogy telik az idő és öregszel, a bőröd fokozatosan veszít rugalmassgából és feszességéből. Természetes folyamat ez, de szerencsére van két egyszerű összetevő, amellyel eredményesen harcolhatsz a két nagy ellenség, a ráncok és a megereszkedés ellen. Következő receptünk segít bőröd feszesítésében és fiatalabbá tételében.

 

Az első számú csodafegyver: az uborka

Az uborka természetes összetevői regenerálják bőr sejtjeit. Dús antioxidáns tartalma, mint C és K vitamin segítségével megköti a szabadgyököket, melyek részben a ráncosodásért és megereszkedésért felelnek. Az uborka legfontosabb összetevője a kovasav, mely a kötőszövetet erősíti.

Kettes számú fegyver: a tojásfehérje
A tojásfehérje a szövetek újraépítésében segít, ami az arcnak is jót tesz.

Elkészítés:
Vágd ketté az uborkát, majd az egyik felét hámozd meg. Vágd fel a hámozott uborkafelet kis darabokra. Ne legyenek 2,5 centinél nagyobbak.

ranccc

Tedd turmixgépbe a feldarabolt uborkát, és két perc alatt közepes sebességen mixeld össze pürévé.

A következő lépésben helyezz helyezz egy szűrőt egy tál fölé és szűrd át a pépet rajta. Csöpögtesd az uborka levét a tálba. Nyomkodd ki a pépet egy kanállal.

Adj egy tojásfehérjét a péphez és mixeld őket össze.

Végül kend fel a feszesítendő területre a krémet, és hagyd hatni 15 percet, majd hideg vízzel mosd le.

Használd a feszesítő maszkot egyszer-kétszer egy héten, a tökéletes eredményért.Nincs több ránc és megereszkedett bőr az arcodon! Csak két hozzávaló kell!

Kommentek

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!