Sztárok humoros e-cigi történetei

Napjainkra teljesen belopta magát a köztudatba, az e-cigi.

Bár több mint tíz éve kapható világszerte, nálunk csak néhány éve kezdett elterjedni. Kissé megosztók róla a vélemények, ami valószínűleg a jogszabályoknak is köszönhető.
Mindenesetre elgondolkodtató, ha a Hollywood-i hírességek ennyire meg van elégedve vele, lehet benne valami.
Például, a David Letterman Show nézői is, egy újabb szórakoztató adás követhettek végig, mikor is Katherine Heigl volt a híres műsorvezető vendége. A tehetséges színésznő már évek óta az e-cigire váltott, amit a műsor alatt is használt, kisebb bemutatót tartott róla, majd a 70 éves műsorvezetőt is megkínálta vele, aki nagyon szívesen ki is próbálta azt, és szemmel láthatóan élvezte is.
Az e-cigi nagyon elterjedt lett mostanra a sztárvilágban. Sorra kapnak lencsevégre hírességeket ennek használata közben.
Talán az egyik leglelkesebb használó ezek közül is Leonardo Dicaprio, akit mostanra szinte többet lehet látni kedvenc e-cigijével, mint anélkül. Dicaprio köztudottan elhivatott környezetvédő. Valószínűleg ez vitte rá az átállásra is nem pedig az egészsége. Ha párt is ilyen meggyőződéssel választana magának, már rég nős lehetne.
Az Egyesült Államokban is hasonló szigorított jogszabályok érvényesek, mint nálunk, ennek ellenére nagyon sok sztárt fel lehetne még sorolni, akik az elektromos cigi használói lettek. Vannak hírhedt (Paris Hilton, Britney Spears, Lindsey Lohan, Snoop Dogg) és híres (Jack Nickolson, Samuel. L Jackson, Sean Penn, Johnny Deep) emberek is, akik e-cigi használók. De van, akiről még csak nem is gondolnánk, hogy egyáltalán dohányzik. A gyönyörű Catherine Zeta-Jones –ról, vagy a szépséges Katy Perry-ről, sokan nem hitték volna, de ők is az e cigit választották

Related posts